2010-04-09

Berättelsen om Ida och Champis!! Fredag!




Bild på Ida och Champis!
Berättelsen om Syskonen Ida och Champis...
Idag och Champis hittade matte på annons på blocket... "Kattungar säljes.. En röd katt som är lik katten Gustav..och 3st svarta katter Till salu 1000:-" Matte var nyfiken tänkte att hon ville ju ha kattungar.. för hon hade ju Mysan och 1 katt var lite tyckte matte.. så husse/matte bestämnde sej för Champis och Ida... Men dom som ägde oss först ringde och sa att vår mamma hade blivit påkörd av tåget utanför dom..:( så matte och husse kunde hämnta oss tidiager.. då var vi bara 8veckor.. vilket är väldigt tidigt..:(
Dom ville bli av med oss.. men matte och husse kom och hämntade oss.. och vi var överlyckliga att det var dom som tog hand om oss.. ;) matte la oss på sin mage och gosade oss under resans gång... Det gick super bra med oss.. men vi saknade vår mamma så klart.. men matte är vår "Mamma" Vi suttade på mattes bh band.. trodde vi skulle få mjölk där ifrån... matte tyckte det var såå sött.. men vi fick lite kattmjölk.. när vi var super små.. det gick bra.. men vi vill ha mest torrfoder faktist... Idag är vi 4 år.. och älskar livet och där vi bor..
Vi bodde i en trång 3a i stan först i Säffle... men matte och husse fick tag på ett "hus" så dom hyr övervåningen... det är såå stort.. 5rum och kök och jätte trädgård plus på landet.. och jätte balkong.. så vi kan lungt säga att vi trivs... med "mamma och pappa"
Vår lilla berättelse!
Ida*Champis*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar